Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

New dime collectors + Support Liar thief bandits

mars 30 @ 19:00 - 23:59

150SEK

Röjarkväll på Rockbåten.
Den 30 mars blir det åka av.

Kl 19.00 – dörrarna öppnas.
Kl 21.00 – New Dime Collectors

Genom att kombinera klassisk hårdrock med punkens/garagerockens nerv och en känsla för pop i melodierna levererar New Dime Collectors grymma låtar med meningsfulla texter och ett energiskt medryckande groove!

New Dime Collectors spelar för närvarande in sitt debutalbum- producerat av Gustav Brunn (Atlas Losing Grip mfl) Det kommer att släppas på CD, vinyl och digitalt fram på vårkanten.

Med en fot i det gamla/äkta och med den andra stadigt förankrad i ett nutida, modernt uttryck så är det svårt att sitta still när New Dime Collectors lirar.
Bandets medlemmar nöjer sig helt enkelt inte förren publiken dansar på borden!

Kl 22.30 – Liar Thief Bandit

Liar Thief Bandit tar aldrig ett steg tillbaka. Med ständig fokus framåt ger denna trio 70-talsrocken ett uppsving och nyare garagerock ett ordentligt lyft. Ingen lämnas oberörd när detta konstant turnerande band åter fäster sin till synes obegränsade energi och medryckande melodier på skiva.

Genom tyska 7Hard Records släpptes andra fullängdaren ”Straight Ahead” i fjol med 11 nya spår producerade av Gustav Brunn (Atlas Losing Grip, etc), med en perfekt balans mellan gamla och nya musikaliska element.

Fastna inte i det förgångna – skicka det bästa av det gamla rätt in i framtiden för den ultimata och mest naturliga utvecklingen av rockväsendet.

Detaljer

Datum:
mars 30
Tid:
19:00 - 23:59
Pris:
150SEK
Webbplats:
www.rockbaten.se

Plats

Rockbåten
Kvickbron
Helsingborg, 25266
Webbplats:
www.rockbaten.se

Arrangör

Rockbåten
Webbplats:
www.rockbaten.se